Om oss

Hyllbörsen är ett familjeföretag som sysslat med lagerinredning sedan 1982. Med denna erfarenhet vågar vi sticka ut hakan och påstå att vi vet vad vi talar om när det handlar om lagerinredning och lagerlösningar. Vi har genom åren hjälpt många kunder med olika lagerlösningar för att tillgodose varje företags unika behov. Vi säljer och köper både nya och begagnade lagerinredningar. Vi säljer inte en hylla eller ett pallställ utan vi säljer en funktion. En sak vi absolut kan garantera är att ordning och reda alltid betalar sig!

Vi är ett Malmöbaserat företag och vi är till största del lokala i Skåneregionen. Att vara lokal har visat sig vara mycket uppskattat då vi snabbt och lätt kan vara på plats hos kund när de står inför nya utmaningar på sitt lager.

Vi och våra montörer hjälper även till vid omändringar, flyttar, effektiviseringar eller om ett företag mot förmodan vill minska sin verksamhet. Här kan vi bistå med arbetskraft, effektiviseringslösningar och i vissa fall även återköp av kunds befintliga ställage. Vi säljer och köper både nya och begagnade lagerinredningar.
Många av våra kunder är återkommande kunder vilket vi ser som ett gott tecken, nöjda kunder återkommer.

Varför är kunder nöjda med Hyllbörsen som leverantör?
Det är ganska enkelt, vi håller vad vi lovar. Med vår erfarenhet och vårt kvalitetstänkande så förstår våra kunder att det lönar sig att inte alltid välja det billigaste alternativet. Att leverera högsta kvalité är inte alltid billigast, men det håller i längden. Detta har vi bevisat med över 30 år i branschen. Vi har sett många komma och gå i branschen men med god service, hög kvalité och närhet till våra kunder så är vi övertygade att kunderna kommer fortsätta komma tillbaka.