Meny
Hyllbörsen | Besiktning
1603
page-template-default,page,page-id-1603,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Besiktning

Säkerställ ditt lager

Enligt Arbetsmiljöverket så skall ställage kontrolleras minst var 12:e månad och det skall dokumenteras. De ställer även krav på att detta skall utföras av en kunnig och erfaren person.

 

Vi är DNV certifierade besiktningsmän och med vår erfarenhet vill vi påstå att vi även har stor kunskap om ställage. Vi förespråkar att man låter en utomstående och oberoende göra den årliga besiktningen och att man sen även internt har kontroller. Vi erbjuder ett avtal som gör att ni som kund inte behöver komma ihåg när det är dags för en ny besiktning. Vi avtalar en specifik månad som vi kommer ut till er och utför periodisk kontrollbesiktning.

 

Vad innebär den årliga kontrollen?

Vi gör en så kallad okulär besiktning, vilket innebär att vi tittar efter skador eller brister. Detta gör vi från golvnivå vilket innebär att vi inte är beroende av er och vi försöker att störa er verksamhet så lite som möjligt. Efter utförd besiktning skickar vi ett protokoll som ska vara underlag för eventuell reparation och detta blir även er dokumentation om ställaget, vilket är ett krav vid en kontroll från Arbetsmiljöverket.

dnv

 

Menu